MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Propostes

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

Kundalini Ioga per preveure l' Alzheimer

Kundalini Ioga per preveure l' Alzheimer

L´Associació andorrana de la malaltia d´Alzheimer celebrarà una jornada divulgativa el proper dissabte a la sala Aquarius de Caldea, que comptarà amb diversos especialistes que donaran claus pel tractament de la malaltia, l' Eugeni de Santiago farà uan sessió de Kundalini Ioga, avui ens parla dels beneficis d'aquesta pràctuca per a la prevenció d'aquesta malaltia. 

Raïm i bona actitud...

Raïm i bona actitud...

Celebrar el fi d'any, de moltes maneres, amb moltes tradiciosn i una bona actitud, les propostes de la Terri. 

El Josep Maria Escribano en parla de Gershwin

El Josep Maria Escribano en parla de Gershwin

Porgy and Bess és una obra capital de la música americana escrita per George Gershwin, en format d’òpera, forma part de la cultura popular americana i és un clàssic de la cultura universal.