MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Cara o Creu

Cara o Creu: Tenim un passat

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu

"El Valle de Andorra"

"El Valle de Andorra"

La Sarsuela “El Valle de Andorra” amb la investigadora i musicóloga Rosa Fernàndez i amb Jordi Guillamet a Tenim un Passat

L’any 2004 la UNESCO va declarar la Vall del Madriu, Perafita i Claror patrimoni mundial de la humanitat

L’any 2004 la UNESCO va declarar la Vall del Madriu, Perafita i Claror patrimoni mundial de la humanitat

Circs glacials, estanys d’alta muntanya, la serra de Sirvent i els seus pics de prop de 3000m, cabanes, pletes, bordes i la Ribera del Orris son alguns dels atractius de la Vall del Madriu, Perafita i Claror, un territori que és son patrimoni de tots, concretament Patrimoni Mundial, en la categoria de paisatge cultural, en la qual tan sols hi figuren 84 indrets d'arreu del món. Avui el Jordi Guillamet ha convidat a Joan Reguant, expert en patrimoni i conservador de bens i monuments, un dels instigadors de la comissió que va dur a terme aquesta important gesta.