MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E: Atletisme

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Dia E -2a part- Atletisme

Dia E -2a part- Atletisme

Ens han visitat el vicepresident i el director tècnic de la Federació Andorrana d'Atletisme, Víctor Martínez i Abraham Férriz. Parlem del primer Campus de Tots Sants, de l'estat de salut d'aquest esport, la base i el relleu generacional. La manca d'espai continua sent una reivindicació de la Federació. 04-11-2013

Dia E 3a part - Pol Moya

Dia E 3a part - Pol Moya

El jove atleta Pol Moya ha guanyat la medall d'or en la cursa dels 400 i 800 metres al Campionat de Catalunya promesa. Per això, continua compaginant estudis i atletisme amb l'esperança d'aconseguir trencar el rècord d'Andorra dels 800, del qual ja es va quedar a molt poc, aquest any.

Dia E 2a Part - Toni Bernadó anirà a San Marino 2017

Dia E 2a Part - Toni Bernadó anirà a San Marino 2017

El fondista Toni Bernadó ha patit una època de lesions després de 25 anys fent fons al més alt nivell. Tot i això s'ha recuperat força bé i ha fet la marca mínima per participar a les proves de fons de San marino 2017. Encara queda un temps fins que pugui tornar a completar una marató, però té els esforços dedicats a la prova de 10.000 metres, que, assegura, li agrada molt.

Dia E 2a part - Els andorrans de Barcelona 92

Dia E 2a part - Els andorrans de Barcelona 92

La saltadora i banderera Magui Moreno, el ciclista Emili Pérez i el judoka Toni Molné expliquen allò que van suposar per a ells els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Van ser els jocs amb més representació andorrana i un moment històric per als ciutadans que els van viure de prop.

Dia E 2a part - Nahuel Carabaña i Kevin Poulet

Dia E 2a part - Nahuel Carabaña i Kevin Poulet

Fa uns dies Nahuel Carabaña es va classificar per a l'Europeu de cros. Ha arribat al programa acompanyat de l'entrenador del Club Atletisme Valls d'Andorra, Kevin Poulet, per parlar de l'actualitat de l'atletisme nacional i especialment el de fons.

Dia E 2a part - Els protagonistes de Montenegro 2019

Dia E 2a part - Els protagonistes de Montenegro 2019

Nàdia Tudó, Nahuel Carabaña i Pol Moya són alguns dels medallistes dels Jocs dels Petits Estats de Montenegro 2019. Els demanem que valorin aquesta edició i que ens avancin els plans de futur per a Andorra 2021. "Fa molta il·lusió", diu Carabaña. Es preveu que als jocs a casa hi hagi 18 disciplines, 8 més que a Montenegro. Tant l'atletisme com la natació esperen tornar a sumar moltes medalles per a la delegació. També parlem amb els nostres enviats especials, Joan López i Joel Romero, els quals ens expliquen que l'organització a Montenegro ha deixat molt que desitjar.