MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E: Hoquei

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Dia E 2a part - L'Andorra HC, en plena forma

Dia E 2a part - L'Andorra HC, en plena forma

L'Andorra HC és un dels equips més en forma del moment. Els de Roger Corral han guanyat aquest cap de setmana 2 partits. Ens n'han parlat el president del club, Jaume Soler i Juan Sebastián, exentrenador i actualment jugador.

Dia E - 2ªPart  Entrevista als jugadors de l'Andorra Hoquei Club

Dia E - 2ªPart Entrevista als jugadors de l'Andorra Hoquei Club

L'Andorra Hoquei Club ha jugat aquest cap de setmana la Final a 4 de la Segona Catalana. Els de Roger Corral van perdre els dos partits, però ningú els treu l'ascens a Primera. L'entrenador ens ha visitat acompanyat de dos jugadors, el Marc Pallarès i l'Anton Borrell.

Dia E 2a part - L'Andorra Hoquei Club, en ratxa

Dia E 2a part - L'Andorra Hoquei Club, en ratxa

L'hoquei també té espai al Dia E, i més amb la bona ratxa de cinc victòries seguides de l'Andorra Hoquei Club. Rebem l'entrenador Roger Corral i els jugadors Arnau Solé i Àlex Garcia perquè ens expliquin quines són les ambicions de l'equip a la categoria catalana.