MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E: Special Olympics

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

EL DIA E  2part  - Montse Sánchez, entrenadora d'Special Olympics

EL DIA E 2part - Montse Sánchez, entrenadora d'Special Olympics

Els Special Olympics estan presents cada setmana als diferents estadis i pavellons del país. Avui hem volgut saber com viuen l'esport. Ho hen fet a través de la seva entrenadora de futbol, la Montse Sánchez. Ens ha explicat com són, i el que els aporta l'esport. Sigui quin sigui. 24-03-2014

Dia E - Els Special Olympics

Dia E - Els Special Olympics

Avui hem arrencat la setmana dedicada a la infància per UNICEF. Hem parlat dels Special Olympics amb l'esportista Enric Adran i Àlex Terés, el President d'Special Olympics Andorra.

Dia E 3a Part - Els 'Campeones' dels Special Olympics

Dia E 3a Part - Els 'Campeones' dels Special Olympics

Amb motiu de la projecció de la pel·lícula espanyola Campeones aquest dilluns a les 19.30 hores en benefici d'Special Olympics Andorra, convidem els atletes Enric Adran (bàsquet) i Nàdia Roser (judo), i els entrenadors Toni Besolí (judo) i Xavier Gómez (bàdminton) perquè ens expliquin com és la seva situació. També ens avancen que hi haurà 21 representants andorrans en sis disciplines els pròxims jocs mundials d'Special Olympics a Abu Dhabi.