MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 26º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E: Surf de Neu

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

EL DIA E 1part - copa del món d'SBX Vallnord-Arcalís

EL DIA E 1part - copa del món d'SBX Vallnord-Arcalís

Anàlisi de la doble cita de la Copa del Món de surf de neu d'Arcalís - Vallnord. N'han parlat l'entrenador de Lluís Marín, Pere Goicoechea, el Vicepresident de la Federació Andorrana d'esquí, Josep MAria Ramèntol i el Director de SECNOA, Jean Claude Montané. 13-01-2014

Dia E - Programa 155 - 2Part -19/01/2015

Dia E - Programa 155 - 2Part -19/01/2015

Poques hores després de tornar a Andorra, Lluís Marín ha trepitjat el plató del Dia E. El surfista de neu ens ha parlat del seu vuitè lloc al Mundial d'Àustria i també de què n'espera d'aquesta temporada.

Dia E 2a Part - Lluís Marín repassa la temporada

Dia E 2a Part - Lluís Marín repassa la temporada

Lluís Marín ha viscut una temporada que qualifica de "complicada". Les lesions i molèsties han provocat que s'aturi la trajectòria ascendent que havia seguit els últims tres anys, però no llança la tovallola. Espera recuperar diferències l'any que ve, si el seu estat físic millora i finalment evita passar per la sala d'operacions.

Dia E 1a Part - Lluís Marín, a per totes el 2019

Dia E 1a Part - Lluís Marín, a per totes el 2019

El surfista de neu Lluís Marín vol anar a per totes el 2019, arriscant el que sigui necessari per aconseguir l'objectiu de ser entre els primers del món. De moment, la sort ni li ha acompanyat, però assegura que no es dona per vençut i ens explica quins són els seus plans per al nou any.

Dia E 2a part - Entrevista a Maeva Estévez

Dia E 2a part - Entrevista a Maeva Estévez

La rider Maeva Estévez ha estat l'única representant andorrana a la prova de la Copa del Món de surf de neu SBX celebrada a l'estació catalana de la Molina, després de la retirada de Lluís Marín, qui es va ressentir d'una antiga lesió a l'espatlla als entrenaments. Estévez no va poder arribar a les finals, però ens explica l'experiència i els plans de futur.