MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2019

Eleccions comunals 2019: Canillo

Tota l'actualitat de les eleccions comunals 2019 que se celebraran el 15 de desembre. En aquest espai dedicat a les EC2019 trobaràs totes les notícies, debats, perfils dels candidats, blocs informatius, propaganda electoral d'aquesta campanya electora.. Així com tota la programació especial i els resultats el dia de les eleccions.

DEBATS:
RNA (14h): 5/12 Ordino, 6/12 la Massana (entrevista), 9/12 Encamp, 10/12 Andorra la Vella, 11/12 Canillo, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 Sant Julià de Lòria.
ATV (21.30h): 5/12 Canillo, 6/12 Ordino, 9/12 Encamp, 10/12 Sant Julià de Lòria, 11/12 Andorra la Vella, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 la Massana (entrevista)

Demòcrates tornarà a governar el comú de Canillo, ara amb oposició

Demòcrates tornarà a governar el comú de Canillo, ara amb oposició

Demòcrates+Independents torna a guanyar les eleccions comunals a Canillo. Fa quatre anys Demòcrates va vèncer sense competència, però aquest any la llista ara liderada per Francesc Camp ha superat a les urnes Objectiu Comú amb el 59,72% dels vots enfront del 40,28% que ha rebut la llista d'Albert Torres, que tindrà dos dels deu consellers de la parròquia.

Degoteig esglaonat al comú del miler d'electors de Canillo

Degoteig esglaonat al comú del miler d'electors de Canillo

A Canillo el matí ha transcorregut amb normalitat. Des de les 9 els votants han anat arribant constantment. Els més de 1.000 electors hauran de decidir entre la continuïtat del mandat de Demòcrates o la candidatura alternativa d’Objectiu Comú.

Debat a RNA de la parròquia de Canillo

Debat a RNA de la parròquia de Canillo

Els caps de llista de les candidatures de Canillo Albert Torres (Objectiu Comú) i Francesc Camp (Demòcrates+I) confronten les seves propostes en matèria de turisme i parlen del futur del Palau de Gel. Les activitats d'oci, la desestacionalització, el transport i l'habitatge han estat temes clau en un debat en què també s'han plantejat mesures per al relleu generacional de la ramaderia i el medi ambient.

La desestacionalització i els habitatges d'ús turístic, protagonistes del debat televisiu de Canillo

La desestacionalització i els habitatges d'ús turístic, protagonistes del debat televisiu de Canillo

Els caps de llista de les dues candidatures que concorren als pròxims comicis comunals a Canillo han estat els encarregats d'estrenar els debats electorals a Andorra Televisió. Objectiu Comú ha criticat les grans inversions per al foment del turisme, el retard de la renovació del contracte del Palau de Gel i l'incompliment de propostes del programa del 2015. Demòcrates+Independents, per la seva part, ha defensat la rebaixa de l'endeutament i la necessitat de grans inversions per al retorn econòmic.

Debat a ATV de la parròquia de Canillo

Debat a ATV de la parròquia de Canillo

Canillo ha obert els debats de les #EC2019 a Andorra Televisió amb Francesc Camp (Demòcrates + Independents) i Albert Torres (Objectiu Comú). Els dos candidats han contraposat programes i propostes sobre tots els aspectes que afecten la parròquia.

3.235.11.178