MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2019

Eleccions comunals 2019: La Massana

Tota l'actualitat de les eleccions comunals 2019 que se celebraran el 15 de desembre. En aquest espai dedicat a les EC2019 trobaràs totes les notícies, debats, perfils dels candidats, blocs informatius, propaganda electoral d'aquesta campanya electora.. Així com tota la programació especial i els resultats el dia de les eleccions.

DEBATS:
RNA (14h): 5/12 Ordino, 6/12 la Massana (entrevista), 9/12 Encamp, 10/12 Andorra la Vella, 11/12 Canillo, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 Sant Julià de Lòria.
ATV (21.30h): 5/12 Canillo, 6/12 Ordino, 9/12 Encamp, 10/12 Sant Julià de Lòria, 11/12 Andorra la Vella, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 la Massana (entrevista)

Tímida participació a la Massana amb una única llista disponible

Tímida participació a la Massana amb una única llista disponible

A la Massana hi ha cridats a les urnes 3.125 electors i una sola llista, la de Ciutadans Compromesos+Democrates+Liberals, amb Olga Molné al capdavant. CC espera que això no sigui un fre a la participació. A les 13 hores, però, la participació a la parròquia era 10 punts inferior a la de fa quatre anys.

Entrevista a ATV a la cap de llista de La Massana

Entrevista a ATV a la cap de llista de La Massana

A la Massana només es presenta una llista, la de CC+DA+L'A, encapçalada per Olga Molné. Això fa que el format habitual de debat es converteixi en una entrevista. Molné ha dedicat el seu temps a repassar el programa del partit parlant d'habitatge, gent gran, joves, urbanisme, però també del deute, les inversions, el turisme...

CC+DA+L'A es compromet a complir el 96% del programa

CC+DA+L'A es compromet a complir el 96% del programa

En el darrer dia de campanya Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals, l'única llista que es presenta a la Massana, ha refermat el compromís de començar a treballar de valent des de l'inici de mandat. Garanteix que complirà la gran part de propostes del programa.

Entrevista a RNA a la cap de llista de la Massana

Entrevista a RNA a la cap de llista de la Massana

A la Massana només es presenta una llista, la de CC+DA+L'A, encapçalada per Olga Molné. Això fa que el format habitual de debat es converteixi en una entrevista. Molné ha parlat de l'abstenció i ha exposat propostes en comerç i turisme, habitatge, joves i embelliment. També ha parlat del vial de la Massana i de la intenció d'acollir l'Arxiu Nacional.

3.235.11.178