MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Eleccions comunals 2019

Eleccions comunals 2019: Sant Julià de Lòria

Tota l'actualitat de les eleccions comunals 2019 que se celebraran el 15 de desembre. En aquest espai dedicat a les EC2019 trobaràs totes les notícies, debats, perfils dels candidats, blocs informatius, propaganda electoral d'aquesta campanya electora.. Així com tota la programació especial i els resultats el dia de les eleccions.

DEBATS:
RNA (14h): 5/12 Ordino, 6/12 la Massana (entrevista), 9/12 Encamp, 10/12 Andorra la Vella, 11/12 Canillo, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 Sant Julià de Lòria.
ATV (21.30h): 5/12 Canillo, 6/12 Ordino, 9/12 Encamp, 10/12 Sant Julià de Lòria, 11/12 Andorra la Vella, 12/12 Escaldes-Engordany, 13/12 la Massana (entrevista)

Debat a RNA de la parròquia de Sant Julià de Lòria

Debat a RNA de la parròquia de Sant Julià de Lòria

Els candidats a Sant Julià de Lòria tanquen els debats de les EC2019 a Ràdio Nacional. Joan Travesset (Units pel Canvi), Josep Majoral (Terceravia+UL+I) i Cerni Cairat (Desperta Laurèdia) han debatut al voltant de les finances comunals, el deute, les inversions i la situació de Naturlàndia al bloc econòmic. Habitatge, espais públics, gent gran, infants, joves i alcohol han centrat la vessant social mentre que el vial, els accessos i la universitat han protagonitzat el darrer tram.

Discrepàncies sobre Naturlàndia i acord pel vial o la universitat entre els candidats de Sant Julià al debat d'ATV

Discrepàncies sobre Naturlàndia i acord pel vial o la universitat entre els candidats de Sant Julià al debat d'ATV

Naturlàndia ha centrat gairebé la totalitat del bloc econòmic del debat entre els quatre candidats a cònsol major a Sant Julià de Lòria i no ha estat absent de retrets cap al cap de llista de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, tot i que també hi ha hagut lloc per a propostes de la mà dels caps de llista d'Units pel Canvi i Desperta Laurèdia. Moltes coincidències entre les tres candidatures lauredianes amb temes com el vial, la universitat o el menjador social.

Debat a ATV de la parròquia de Sant Julià

Debat a ATV de la parròquia de Sant Julià

Arriba el torn de Sant Julià de Lòria als debats televisius d'aquestes eleccions comunals 2019. Hi han participat Josep Majoral, de Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Travesset, per Units pel Canvi, i Cerni Cairat, de Desperta Laurèdia. Naturlàndia ha protagonitzat bona part del debat, en el qual també s'hi han presentat propostes per a la gent gran i els joves, l'habitatge, les polítiques comercials i turístiques, l'estudi, la recerca i l'esport.

3.235.11.178