MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Dia 2 - Informatiu Migdia

 

Marcos Sanza es va penjar ahir la primera medalla de la delegació andorrana als Jocs dels Petits Estats d'Islàndia. Tot i anar per davant als 5.000 metres fins gairebé el final, es va haver de conformar amb la segona plaça. Islàndia es va fer amb l'or amb polèmica inclosa perquè el corredor de la delegació amfitriona va arribar a picar els turmells de Sanza fins a quatre cops durant la cursa.

En natació no hi va haver podis a la primera jornada dels Jocs, tot i que Mònica Ramírez i Pol Arias s'hi van quedar molt a prop. Avui tots dos tindran una altra oportunitat.

Geni da Silva i Xavi Folguera han començat els Jocs dels Petits Estats d'Islàndia amb molta força. Ahir, l'equip de vòlei platja es va desfer dels amfitrions per la via ràpida en la primera jornada de competició.

En gimnàstica artística, Chloe Balteneck no va poder debutar amb bon peu als Jocs d'Islàndia.

I què és el més destacat de la jornada de competició a Islàndia avui? Doncs el debut de la selecció de bàsquet contra Islàndia. Els andorrans, tot i que s'han d'enfrontar a equips molt potents, no renuncien a l'aspiració de medalla.

www.andorradifusio.ad
Notícies

34.229.131.116