MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Jocs Islàndia 2015

Jocs Islàndia 2015: Tir

Barrugués afronta els seus cinquens Jocs més ben preparada que mai

Barrugués afronta els seus cinquens Jocs més ben preparada que mai

Seran els cinquens jocs per a l´Esther Barrugués, l´única representant andorrana en tir de precisió. L´esportista, que pocs dies després disputarà també els Jocs Europeus, arriba més ben preparada que mai a la cita. El seu millor resultat va tenir lloc fa quatre anys a Liechtenstein, on es va penjar el bronze.

Barrugués acaba setena la final de carabina 10 metres

Barrugués acaba setena la final de carabina 10 metres

Esther Barrugués s'ha quedat sense medalla en la final de carabina.

L'andorrana havia estat força bé al matí aconseguint estar entre les vuit millors per disputar la final. A la tarda ha anat de menys a més. Ha començat la final ocupant la sisena plaça. En la novena tirada s'ha situat quarta. Quan semblava que anava cap amunt ha errat en la desena tirada, marcant només 7 punts. Ha quedat eliminada i ha acabat en la setena plaça. La victòria ha estat per a l'islandesa Iris Eva.

Esther Barrugués: "La final actualment és molt boja, tant pots quedar vuitè com primer. Cal però no cometre cap error greu i jo avui he comès un error greu. L'he fet en un tir,  crec que sé el que ha passat però cal analitzar-ho fredament. Les portava entrenades però en solitud, aquí canvia molt." 

Informa: Cesc Sanjuan