MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Visita del copríncep francès François Hollande

Visita del copríncep francès François Hollande: Especial visita François Hollande programa complet ATV dijous 12 de juny

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 

Especial visita François Hollande dijous 12-06_1a_Part

Especial visita François Hollande dijous 12-06_1a_Part

Arranquem el programa especial amb motiu de la visita del Copríncep francès. Ens acompanyen Joan Massa i Ignasi de Planell per comentar minut a minut el recorregut i paraules d'Hollande. Repassem els punts principals de la primera jornada de visita. 

Especial visita François Hollande dijous 12-06_2a_Part

Especial visita François Hollande dijous 12-06_2a_Part

François Hollande arriba en helicòpter a l'Estadi Comunal i seguidament es dirigeix a Casa de la Vall i al Consell General, que inaugura juntament amb el Copríncep episcopal. Es fa la tradicional fotografia a les escales de Casa de la Vall amb les autoritats i ofereix un discurs en què aplaudeix el camí de reformes que ha iniciat Andorra cap a la transparència i l'obertura econòmica. Dóna un missatge de confiança i després visita les parròquies d'Andorra la Vella i Escaldes, on el rep un important nombre de ciutadans. Hollande no dubta en saltar-se el protocol per saludar la població i parlar amb els veïns. S'afegeix a l'anàlisi Ferran Costa.

3.238.99.243