MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Visita del copríncep francès François Hollande

Visita del copríncep francès François Hollande: Especial visita François Hollande programa complet ATV divendres 13 de juny

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 

Especial visita François Hollande divendres 13-06_1a_Part

Especial visita François Hollande divendres 13-06_1a_Part

Repassem amb Gualbert Osorio i Cristina Orduña la trascendència de la visita de François Hollande i les paraules i gestos del Copríncep durant la seva estada a Andorra, mentre estem pendents de la seva arribada a Sant Julià i al Lycée. 

Especial visita François Hollande divendres 13-06_6a_Part

Especial visita François Hollande divendres 13-06_6a_Part

Tamquem el programa amb el darrer anàlisi de la visita del Copríncep francès, que sens dubte serà recordada per la seva trascendència en aquest moment de canvis en l'economia i fiscalitat del país i sobretot per la seva proximitat amb la ciutadania. 

Especial visita François Hollande divendres 13-06_5a_Part

Especial visita François Hollande divendres 13-06_5a_Part

Hollande arriba a Ordino en una de les visites més properes i amb més humor, després es dirigeix a la Massana fins que arriba a la plaça del Poble. Allà el reben centenars de persones. El cap de Govern i el Copríncep pronuncien un discurs dirigit a la ciutadania. Hollande elogia la reforma fiscal, els avenços en transparència per acostar-se a Europa, l'obertura econòmica, així com el sistema educatiu i la conservació del patrimoni. Ha estat un parlament molt proper, optimista i de confiança. S'ha compromès a intercedir per resoldre els problemes dels accessos amb França. Després del discurs multitudinari a la plaça visita Encamp i Canillo. L'anàlisi amb Casimir Arajol i Pere Moles.

3.238.99.243