MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Visita del copríncep francès François Hollande

Visita del copríncep francès François Hollande: Especial visita François Hollande programa complet RNA divendres 13 de juny

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 

Especial visita François Hollande 1a hora

Especial visita François Hollande 1a hora

En aquesta primera hora repassem què va dir el Copríncep francès en el seu discurs a la Casa de la Vall i com va voler mostrar molta proximitat amb la ciutadania. Avui el recorregut ha començat a Sant Julià de Lòria. Divendres 13 de juny.

Especial visita François Hollande 2a hora

Especial visita François Hollande 2a hora

Analitzem la visita de François Hollande aquest divendres 13 de juny amb Joan Massa i Marc Forné. Durant aquesta segona hora de programa Hollande visita el Lycée i protagonitza un col·loqui amb els alumnes per copsar la seva opinió. Molta expectació entre professorat i alumnes. Divendres 13 de juny.

Especial visita François Hollande 3a hora

Especial visita François Hollande 3a hora

Hollande deixa el Lycée i es dirigeix a la següent parròquia prevista en el recorregut. És Ordino, una visita marcada per l'humor i la proximitat. Espot s'ha mostrat exultant davant la presència d'Hollande. Després el Copríncep s'ha dirigit a la Massana. Continuem l'anàlisi amb Massa I Forné. Divendres 13 de juny. 

Especial visita François Hollande 4a hora

Especial visita François Hollande 4a hora

Centenars de persones reben a François Hollande a la plaça del Poble en l'acte central dedicat a tota la ciutadania d'aquest segon dia de visita del Copríncep. Ens acompanya Miquel Armengol. El cap de Govern i el Copríncep ofereixen un discurs. Hollande ha elogiat la reforma fiscal, els avenços en transparència per acostar-se a Europa, l'obertura econòmica, així com el sistema educatiu i la conservació del patrimoni. Ha estat un parlament molt proper, optimista i de confiança. S'ha compromès a intercedir per resoldre els problemes dels accessos a França. Seguidament ha visitat Encamp.Divendres 13 de juny

Especial visita François Hollande 5a hora

Especial visita François Hollande 5a hora

Continua la visita de François Hollande a Encamp, on també es mostra molt proper a la ciutadania, com a la resta de parròquies. Seguidament marxa cap a Canillo, parròquia que tanca el recorregut públic del Copríncep francès, L'anàlisi amb Pere Augé i Miquel Armengol. Divendres 13 de juny

Especial visita François Hollande 6a hora

Especial visita François Hollande 6a hora

Recta final del programa. Hollande es dirigeix a Soldeu on ofereix un dinar a les autoritats andorranes. S'acomiada d'Andorra agraint l'hospitalitat rebuda. Analitzem les relacions econòmiques amb França amb Pere Augé i Miquel Armengol. Divendres 13 de juny.

3.238.99.243