MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Visita del copríncep francès François Hollande

Visita del copríncep francès François Hollande: Valoracions polítiques i institucionals

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 

Els grups parlamentaris valoren la visita d'Hollande

Els grups parlamentaris valoren la visita d'Hollande

Els grups parlamentaris situen dins la normalitat institucional la visita d'Hollande.  El grup mixt la lliga amb l´aprovació de l´IRPF i voldria que  recalqués el paper moderador dels Coprínceps. Demòcrates i socialdemòcrates esperen d´Hollande algun gest polític i un missatge de confiança.

Els cònsols, satisfets amb el recorregut per les parròquies

Els cònsols, satisfets amb el recorregut per les parròquies

Destaquen la importància d´aquest gest que el seu predecessor, Nicolas Sarkozy, no va fer. Especialment satisfet s´ha mostrat el cònsol d´Ordino, que no va assistir als actes amb Sarkozy. A Encamp, Jordi Mas ha avançat que aprofitarà la visita del Copríncep per demanar-li ajuda en l´afer dels tancaments de la carretera amb França.

3.238.99.243