MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Xic&Dans

Xic&Dans: Temporada 2013-2014

Arriba la cinquena temporada de Xic&Dans! Aquest any compta amb alumnes dels tres sistemes educatius, i s'hi han afegit per primera vegada escoles de Catalunya, la Catalunya del Nord i les Illes Balears.

Xic&Dans vol  fomentar l’esport, l’expressió corporal i artística, el treball en equip, la diversió i valors com la superació i l’esforç.

Xic & Dans programa 1 - Encamp

Xic & Dans programa 1 - Encamp

Estrenem Xic&Dans coneixent els professors i els nens de la parròquia d'Encamp que participen al concurs de ball. Cada setmana visitarem una parròquia abans de començar els programes classificatoris. També us ensenyem uns passos de rock&roll perquè practiqueu des de casa i veiem ballar a la consellera de cultura de la parròquia i ballarina de l'esbart Sant Romà, Olga Moreno, que apadrinarà els nens a les gales.

Xic & Dans programa 2 - Canillo

Xic & Dans programa 2 - Canillo

La setmana passada vam estrenar el programa a Encamp i avui coneixem els nens de Canillo que participen al concurs i veiem ballar a la subsíndica, Mònica Bonell, que es declara molt fan de Grease. Ella apadrinarà els menuts a les gales i en aquest programa la veiem ballar batxata.

Xic & Dans programa 3 - Ordino

Xic & Dans programa 3 - Ordino

Anem fins a Ordino per conèixer els alumnes Xic & Dans i veure com progressen. Rebran la visita de Joan Carchat, que els apadrinarà a les gales. Es confessa fan de Julio Iglesias i s'atreveix a ballar merengue i, de pas, n'aprendrem uns passos.

Xic & Dans programa 4 - Sant Julià de Lòria

Xic & Dans programa 4 - Sant Julià de Lòria

Aquesta setmana visitem Sant Julià i veiem com assagen els nens que participaran a les gales de Xic&Dans! Domi Trastoy, el primer andorrà en pujar l'Everest, els apadrinarà i també el veurem ballar. S'atreveix amb la música disco! 

Xic & Dans programa 5 - La Massana

Xic & Dans programa 5 - La Massana

Coneixem els nens de la Massana i a qui els apadrinarà a les gales: l'esquiador Roger Vidosa, que ens balla un txa txa txa a la plaça de les Fontetes. També aprenem a ballar salsa en dos minuts!

Xic & Dans programa 6 - Andorra la Vella

Xic & Dans programa 6 - Andorra la Vella

Avui visitem Andorra la Vella i coneixem els nens que participen a Xic & Dans. A la capital ballen 80 nens de diversos centres educatius, i els apadrina l'esquiadora de la FAE, Mimi Gutiérrez, que s'atreveix a ballar-nos una salsa! En aquest capítol també aprenem a ballar samba en dos minuts!.

Xic & Dans programa 7 - Escaldes-Engordany

Xic & Dans programa 7 - Escaldes-Engordany

Darrer programa abans de les gales classificatòries! Coneixem els alumnes de les escoles d'Escaldes-Engordany i els seus progressos. Tenen com a padrí a Patxi Leiva ! I també aprendrem a ballar txa-txa-txa en dos minuts. 

Xic & Dans 8 - Primera gala classificatòria

Xic & Dans 8 - Primera gala classificatòria

Primera de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en parella i en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana d'Ordino, l'Escola andorrana d'Encamp, l'Escola francesa de Ciutat de Valls, el Col·legi Sagrada Família i els alumnes de 5è del Col·legi Janer. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

Xic & Dans programa 9 - Segona gala classificatòria

Xic & Dans programa 9 - Segona gala classificatòria

Segona de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana de la Massana, del col·legi Janer, de l'escola francesa d'Escaldes-Engordany i de l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

Xic & Dans programa 10 - Tercera gala classificatòria

Xic & Dans programa 10 - Tercera gala classificatòria

Tercera i última de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en parella i en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana de Santa Coloma amb l'Escola andorrana i espanyola d'Escaldes-Engordany; els alumnes de l'Escola francesa i espanyola d'Encamp; els alumnes de 3r i 4t curs del Col·legi Janer i els alumnes de l'Escola francesa i espanyola de Sant Julià de Lòria. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

Xic & Dans programa 11 - Comencen les semifinals

Xic & Dans programa 11 - Comencen les semifinals

Primera semifinal del Xic & Dans des de la sala Prat del Roure. En aquest programa coneixerem les primeres parelles que accedeixen a la final i els primers grups. Participen alumnes de l'escola Sagrada Família, Col·legi Janer, escola andorrana de Sant Julià de Lòria i escola andorrana i francesa de Ciutat de Valls! 

Xic & Dans programa 12 - Segona semifinal

Xic & Dans programa 12 - Segona semifinal

Segona semifinal de Xic&Dans en què participen alumnes del Col·legi Janer. l'escola andorrana i francesa de Santa Coloma, l'escola francesa i andorrana d'Ordino, l'escola francesa i espanyola d'Encamp, l'escola andorrana i francesa de la Massana, l'escola andorrana d'Escaldes-Engordany i l'escola andorrana d'Encamp. 

Xic & Dans programa 13 - La Final

Xic & Dans programa 13 - La Final

Gala final de Xic&Dans en què coneixem els guanyadors per parelles i de coregografia grupal. En primer lloc veiem ballar les 7 parelles finalistes una samba, un txa-txa-txa, un tango i un rock&roll. Durant al segona part veiem les 5 coreografies de grup finalistes! I durant el programa també podeu gaudir d'exhibicions, les actuacions musicals de Sharon & Nick, Marta Roquet, Patxi Leiva i el grup de hip hop Get Back! No us podeu perdre tampoc el final del programa perquè veureu ballar tots els nens que han participat en tots els programes de Xic&Dans!!