/ 16º

Andorra queda fora del podi a l'Europeu C Sub 16 de bàsquet

No ha pogut ser. Andorra s'ha quedat fora del podi a l'Europeu C sub 16 després de perdre contra l'Azerbaidjan 75 a 55 en el partit pel tercer i quart lloc. Amb un equip molt jove Andorra acaba quarta en l'Europeu i, malgrat les darreres derrotes, el balanç és molt positiu.

Aquest ha estat el gran final a una setmana on l'equip andorrà ha estat capaç de somiar en fites que semblaven inabastables per a un equip tan jove i inexpert.

Potser veure's a semifinals com a primers de grup els ha passat factura. Molts nervis en els dos darrers partits. Primer els van impedir guanyar una semifinal que tenien a les mans i avui gairebé no han tingut opció contra l'Azerbaidjan.

Després d'un mal inici els de Xavi Luque s'han acostat a menys de deu punts en el tercer quart. Al darrer parcial els rivals han tornat a ser superiors i s'han emportat la victòria per un clar 75 a 55.

Els jugadors han celebrat la quarta plaça al centre de la pista. Com deia el seu entrenador, tindran més oportunitats.