MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 281 - 17 de setembre de 2018

Dia E 1a Part - Entrevista als jugadors del VPC Andorra Marc Abelló i Edisher Jamrulidze

Dia E 1a Part - Entrevista als jugadors del VPC Andorra Marc Abelló i Edisher Jamrulidze

El VPC Andorra ha començat la temporada amb una derrota a l´Estadi Nacional, contra el Tauch Corbières, per un ajustat 8 a 12. Els andorrans han dut en tot moment la iniciativa, però han anat sempre a remolc en el marcador i no han pogut superar un rival molt sòlid. Marc Abelló i Edisher Jamrulidze ens expliquen les claus del partit i els plans per la temporada.

Dia E 2a Part - Taula rodona amb la selecció de futbol

Dia E 2a Part - Taula rodona amb la selecció de futbol

Cinc partits consecutius sense conèixer la derrota és la inèdita ratxa de la selecció nacional masculina de futbol. Rebem el seleccionador, Koldo Álvarez, i els jugadors Jordi Aláez, Ildefons Lima i Cristian Martínez, per analitzar les claus d'aquests resultats i el futur de la selecció. Koldo s'ha mostrat especialment satisfet per la millora que suposa per als països petits un torneig com la Lliga de les Nacions.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter