MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 20º

El Temps Darrera previsió

Espai Neu

Espai Neu

Espai Neu és l'espai de neu de referència a Andorra Televisió. Un programa on es pot trobar tot el relacionat amb l'element blanc tractat de manera entretinguda i divertida. 

La competició és un dels aspectes que més protagonisme té, sobretot amb un seguiment de les curses nacionals organitzades des dels esquí clubs del país. També tenen cabuda les cites internacionals més destacades que tenen les estacions d'Andorra com escenari.
Reportatges, curses, i tot allò que passa sobre la neu, ho podeu trobar a Espai Neu, un programa que també trobareu a les xarxes socials Facebook i Twitter.

En aquesta pàgina trobaràs tots els capítols de l'Espai Neu de la temporada!

ÚLTIM PROGRAMA

Espai Neu - T8 - Cap. 16

Espai Neu - Crònica de les finals de la Copa del Món Andorra 2019

Espai Neu - Crònica de les finals de la Copa del Món Andorra 2019

Una setmana absolutament centrada per l'esdeveniment de l'any i potser de la història, les finals de la Copa del Món de Grandvalira Soldeu-El Tarter 2019. Les millors imatges de l'Avet i l'Àliga, les valoracions dels màxims responsables, el rerefons del gran circ mundial de la competició alpina, el primer descens de la història als Pirineus... Tot el que va donar de sí l'esdeveniment amb Mikaela Shiffrin i Marcel Hirscher com a protagonistes indiscutibles.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter