/ 11º

Andorra sub-21 cau derrotada contra Kosovo per 0 a 3 i continua sense puntuar en el Preeuropeu

Nova derrota de la selecció sub-21 de futbol, la vuitena en el Preeuropeu. Aquest dissabte a la tarda ha perdut contra Kosovo a l'Estadi Nacional en un partit en què els visitants han tingut massa recompensa en el marcador si es té en compte el que s'ha vist sobre el terreny de joc.

La selecció de futbol sub-21 continua sense puntuar en la fase de classificació per a l'Eurocopa de la seva categoria. Aquest dissabte han perdut contra Kosovo per 0 a 3. Un gol de penal a la primera part i dos gols en dos minuts a l'inici de la segona han sentenciat els d'Eloy Casals.

El seleccionador andorrà ha fet una valoració de la primera part. "Crec que hem fet una bona primera part, ells només han tingut el penal i gairebé no ens han inquietat més la porteria. Nosaltres no és que haguéssim tingut moltes ocasions, però sí que hem donat sensació de perill." En la represa, el tècnic assegura que els de Kosovo "en cinc minuts han sentenciat el partit".

Com a anècdota cal destacar que el partit s'ha ajornat deu minuts perquè passés la tempesta elèctrica. El proper partit arribarà dijous contra Eslovènia.

Imatges: Andreij Cristancho