/ 16º

Dayane Huerta, bronze als 3.000 obstacles al Campionat de Catalunya Absolut

Dayane Huerta ha estat medalla de bronze en la prova dels 3.000 obstacles del Campionat de Catalunya Absolut disputat a l'Hospitalet de Llobregat. Pau Blasi i Cristina Martins també van assolir la seva millor marca personal.

La primera jornada de competició del Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme a l'Hospitalet de Llobregat va saldar-se amb una medalla de bronze per a l'equip andorrà. Dayane Huerta va pujar al tercer calaix del podi en els 3.000 obstacles després d'aturar el cronòmetre en 11 minuts 5 segons i 98 centèsimes i aconseguint també la seva millor marca personal. En la mateixa prova, Xènia Mourelo va ser cinquena.

En nois, el més destacat va ser Pau Blasi en els 400 metres després de rebaixar la seva marca i obtenir el passi a la final d'aquesta tarda de diumenge. Blasi va entrar segon de la seva sèrie amb un temps de 48 segons i 34 centèsimes.

L'altra nota positiva va ser la millor marca personal de Cristina Martins en la prova dels 800 metres.

Una mica més lluny, a Gijón, Alba Viñals s'ha quedat a les portes de la classificació per a la final dels 100 metres tanques del Campionat d'Espanya sub-18. Tant ella com la seva germana Duna participaran aquesta tarda de diumenge en la final del 400 tanques, després que la Duna fes el millor temps de la semifinal.