13º / 19º

De tornada a Barcelona (81-85)

El MoraBanc Andorra no ha pogut aprofitar el primer ‘match

El MoraBanc Andorra no ha pogut aprofitar el primer ‘match ball’ per fer història en el Play-off de la Lliga Endesa. Després de guanyar al FC Barcelona Lassa en el primer partit de la sèrie de quarts de final (76-94), els del Principat han caigut aquest dimecres, a casa, en un partit que s'ha decidit en els últims instants i que ha estat marcat pel 30/36 en tirs lliures dels blaugrana amb un Ante Tomic imperial (19p 31v). Andrew Albicy el millor del MoraBanc amb 22 punts. El Palau Blaugrana dictarà sentència aquest divendres.

La Bombonera, plena fins als topalls, ha tornat a ser testimoni d'un gran partit que, això sí, no ha tingut el final esperat. Després de situar al Barça Lassa a la vora de l'eliminació, el MoraBanc Andorra no ha pogut rematar la feina davant el seu públic.

Parant d'inici la sortida del Barça Lassa, el MoraBanc Andorra ha començat el partit agafant els primers avantatges en el marcador (12-8) davant un sorprenent rival que no semblava que s'estigués jugant la vida. Els de Joan Peñarroya, mossegant en defensa i jugant amb cap en atac han acabat el primer quart guanyant per cinc punts (22-17). Els blaugrana, assumint molts riscos, s'han trobat amb un 27-17 a l'inici del segon quart després d'un 5-0 de sortida que ha obligat a Pesic a demanar temps mort. A partir d'aquí, el MoraBanc ha seguit controlant el partit (37-26) però la defensa asfixiant a tota pista dels catalans ho ha canviat tot. Els de Pesic han dificultat molt la labor del conjunt andorrà i un parcial final de 5-16 ha deixat un 42-42 al descans.

En la segona part el Barça Lassa ha seguit creixent de la mà d'un Ante Tomic imparable. Amb ell en pista el Barça Lassa ha agafat la màxima del partit (50-62) però la quarta falta personal del pivot croat ho ha aprofitat el MoraBanc per tornar a partit. Un 12-2 de parcial final ho deixava tot obert a deu minuts per al final. Un últim quart en el qual el MoraBanc Andorra, guanyant de tres a pocs minuts per al final (74-71), ha vist com els petits detalls han acabat decantant la balança a favor del Barça Lassa (81-85).

La sèrie de quarts de final del Play-off de la Lliga Endesa entre MoraBanc Andorra i Barça Lassa (1-1) es decidirà aquest divendres (19:45h), al Palau Blaugrana, en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad. El guanyador es veurà les cares amb el Baskonia en semifinals.

Informa: Òscar Merino