/ 15º

Sense cap opció a Malta (5-0)

La selecció femenina de futbol ha caigut aquesta nit davant de Malta per un contundent 5 a 0, en el tercer compromís de la Lliga de les Nacions disputat al Centenary Stadium de Ta'Qali.

Les malteses afrontaven el duel com a líders invictes del grup C1 i s'han mostrat molt superiors des de l'inici. Al minut 16 ha arribat el primer gol, amb una rematada de cap de Bugeja, i Stefania Farrugia ha fet pujar al marcador el 2 a 0, també de cap, abans del descans. Tot just començar la segona part, Bugeja feia el segon del seu compte particular. Maria Farrugia ha anotat el quart gol de Malta al minut 73 i, dos minuts després, Cuschieri marcava el 5 a 0 definitiu, després d’aprofitar el rebuig de Luna Marcet en un xut de penal de la mateixa jugadora maltesa.

Les dues seleccions es tornaran a veure les cares dimarts vinent a l’Estadi Nacional, a les set de la tarda, en directe per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i el canal web d’Andorra Difusió.

Informa: Redacció
Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol - TVM