13º / 19º

La selecció femenina perdona davant Tahití (0-0)

La selecció femenina de futbol va empatar a zero amb Tahití, en l'amistós disputat a Estrasburg. Les tricolors van disposar de moltes ocasions, amb un penal fallat i quatre pals inclosos. La nota positiva és que es mantenen invictes en els darrers tres partits que han jugat.

El combinat nacional tornava a la gespa, aquest cop a Estrasburg, amb el repte de mantenir la bona línia marcada contra Gibraltar. El partit contra Tahití va ser un monòleg d'ocasions per a les tricolors que van aprofitar els forats a l'esquena de les tahitianes.

Al minut 15, Maria Ruzafa rebia a l'espai i es treia de sobre aquest xut potent que s'estavellava a la creueta.

Les ocasions eren cada cop més clares i la velocitat de les andorranes feia molt mal. Al 29, Erica Gonçalves estava a punt de posar el primer amb xut llunyà que picava al travesser.

Poc abans del descans, Maria Ruzafa provocava un penal, però la portera va aturar-lo a Marina Fernàndez i el refús, novament, acabava al pal. Al descans, 0 a 0.

L'únic perill de Tahití arribava en errades pròpies de les tricolors, però tampoc estaven afortunades de cara a gol.

Les de José Antonio Martín ho intentaven sense premi a la segona meitat. Al final 0 a 0.

Les tricolors continuen la bona dinàmica tot i l'empat i ja acumulen tres partits consecutius sense perdre.

Imatges cedides: Fédération Tahitienne de Football