/ 15º

La selecció de futbol sala cau en el segon amistós contra Gal·les

La selecció de futbol sala ha perdut el segon amistós contra País de Gal·les al pavelló dels Serradells, per tres gols a quatre. Ha estat la primera derrota tricolor en els vuit enfrontaments contra el combinat britànic, però el partit ha servit sobretot per continuar rodant l´equip nacional amb vista al proper Premundial.

Òscar Neira ha obert el marcador al minut 2 en una falta indirecta. Ha estat el seu segon gol en 20 partits amb la selecció.

Gal·les ha igualat tot seguit amb aquesta canonada des de fora de l'àrea. L'1 a 2 arribava en una volea a la mitja volta enganxada al pal. Ha estat el millor gol de la tarda. Els gal·lesos, que havien perdut els set partits anteriors contra Andorra, han ampliat la renda en aquest contracop amb una bona definició. Fins i tot podrien haver ampliat el compte golejador si Aitor no ho hagués evitat aturant un doble penal.

Andorra ha intentat capgirar el marcador a la represa i el 2 a 3 ha arribat en aquesta centrada de Jona, que un jugador de Gal·les introduïa en pròpia porta. Però els visitants han posat el 2 a 4 en el marcador en una jugada per la dreta que ha acabat amb un xut a porta buida. Cristian Regalo ha fet el 3 a 4, que ja ha estat definitiu, tot i les ocasions clares dels tricolors.

Amb una selecció molt jove i amb poca experiència internacional, l'objectiu del doble amistós era continuar rodant la selecció per a la propera fase prèvia del Mundial. La selecció buscarà més amistosos per seguir preparant la cita. El sorteig no arribarà fins al proper mes de gener.