/ 16º

La selecció masculina de rugbi de 7 debuta amb victòria contra Bòsnia i Hercegovina a la Conferència 1 de l'Europeu (21-12)

La selecció masculina de rugbi de 7 ha començat amb bon peu la pa

La selecció masculina de rugbi de 7 ha començat amb bon peu la participació en la Conferència 1 de l'Europeu que es disputa a Belgrad. El 7 de Christian Quintane ha derrotat en el debut Bòsnia i Hercegovina per 21 a 12.

Els andorrans han fet la diferència ja en la primera part, gràcies a dos assajos transformats que  han situat un 14 a 0 en el marcador. Bòsnia i Hercegovina ha reaccionat en l'inici de la segona part, però Samuel Franken ha tornat a posar les coses a lloc.

Un assaig a l'últim segon del rival ha situat el definitiu 21-12. El proper partit serà contra Noruega.