/ 15º

El VallBanc Santa Coloma, nou líder de la lliga

Canvi de líder a la lliga nacional de futbol. El triomf del VallBanc Santa Coloma contra el Sant Julià permet situar-se al capdavant de la lliga per primer cop aquesta temporada als de Marc Rodríguez.

Victòria del VallBanc Santa Coloma contra el Sant Julià, per 0 a 2, situa els colomencs al capdavant de la lliga.

La manca d'encert dels lauredians i les errades defensives van condemnar els de Jesús Barón. Al 62, Cissé feia el primer pels colomencs en pròpia porteria. Al 69, errada greu de Djitte que aprofita Txus Sosa per fer el segon i definitiu.

L'Inter d'Escaldes va imposar-se per 1 gol a 3 a l'UE Santa Coloma amb hattrick de Santi Triguero. Al minut 27, el veterà davanter feia el primer amb un xut encreuat.

Al 44,Triguero feia gala d'olfacte golejador i dins de l'àrea feia el segon. A la represa, novament Triguero deixava clar que el gol no té edat. Al 75, Aaron maquillava el resultat amb el quart gol en sis partits. El triomf permet als d'Adolf Baines seguir enganxats a la primera posició.

El FC Encamp segueix en línia positiva i va sumar un empat contra l'UE Engordany, 2 a 2. Al minut 7, Peralta afusellava a l'àrea. Abans del descans, Aguero feia l'empat en una jugada d'estratègia.

Al 61, Luigi feia un dels gols de la jornada amb aquesta jugada individual. Al temps d'afegit, Minutella donava un punt als encampadans amb aquest xut al primer pal. L'Encamp segueix com a fanalet vermell amb nou punts, l'Engordany continua a la zona de play-off d'ascens.

Per últim, en el duel de la part baixa l'Ordino va guanyar el Lusitans per 1 gol a 5. El partit va començar pels locals amb un gol de Whiters al primer minut. Abans del descans, Navas feia la igualada.

A la represa, festival de gols de l'Ordino. Vaamonde en pròpia porteria capgirava el marcador al 55. Quatre minuts més tard, Cristian Hidalgo feia el tercer. Junior i Rodrigo feien el quart i el cinquè, respectivament. El triomf enfonsa una mica més el Lusitans.