/ 14º

El VPC suma la quarta victòria en cinc partits contra el Sainte Foy de Peyrolières (17-3)

El VPC Rugbi XV continua amb pas ferm i ha sumat la quarta victòria de la temporada. Ha estat a l´Estadi Nacional davant del Sainte Foy de Peyrolières per 17 a 3, en un partit en què els andorrans han anat de més a menys.

El VPC ha sortit amb decisió i de seguida s´ha posat el partit de cara. Només s´havia jugat un minut i 15 segons quan Lasha Tavberidze arrencava a córrer i trobava una autopista per la banda esquerra. Cap dels tres jugadors que li han sortit al pas ha placat el georgià en el seu camí cap a la línia de marca.

La transformació de Jinashvili posava el 7 a 0 en el marcador. El mig de melé georgià ha fet el 10 a 0 amb un altre xut abans del descans.

El VPC ha tornat a anotar a l'inici de la represa, en aquesta acció que el col·legiat ha sancionat amb un assaig de càstig que suposava el 17 a 0. El Sainte Foy ha fet els únics punts amb un xut a pals al minut 15, però mai ha inquietat un VPC que amb la victòria a la butxaca s´ha anat desconnectant del partit. Els andorrans han jugat els darrers 25 minuts amb un home menys per les targetes a Tiago, Jinashvili i Lasha, aquesta darrera després d´una batussa que no ha anat a més.

El VPC suma quatre victòries en cinc jornades i només un assaig en contra. Un bon inici abans de l´aturada pel primer partit de la selecció al Campionat d´Europa, dissabte vinent a Eslovènia.

Imatge: Enric Fernández