MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Actua amplia en 90.000 euros la dotació per subvencionar petites i mitjanes empreses

www.andorradifusio.ad

Actua Empresa amplia en 90.000 euros la dotació destinada a subvencionar les petites i mitjanes empreses. La nova partida s'afegeix als 190.000 euros que ja s'han atorgat i que s'han destinat principalment a millorar el posicionament web i la internacionalització.

Es poden presentar sol·licituds fins al 14 de desembre, tot i que els responsables avisen que hi ha llista d'espera.

A la convocatòria oberta a final de setembre per Actua Empresa s'hi han presentat 69 sol·licituds, 64 de les quals han estat aprovades. Se n'han beneficiat 44 empreses, la majoria amb una facturació inferior a 350.000 euros anuals.

Vist l'èxit de la convocatòria, Actua Empresa ha decidit ampliar el pressupost destinat a aquestes ajudes, uns diners que s'han reassignat d'altres partides.

Ara hi ha 90.000 euros més que es repartiran seguint les mateixes regles. La directora d'Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha indicat que la major part de les ajudes s'han destinat "a la creació de pàgines web enfocades a la internacionalització, també a màrqueting digital en mercats exteriors i a la incorporació del comerç electrònic". "També hem vist millores de la gestió empresarial i participació en fires internacional", ha afegit,

Hidalgo ha destacat que la convocatòria ha servit per fer una radiografia de les empreses i de les seves necessitats i s'ha felicitat de l'aposta per la digitalització i la potenciació del valor afegit.

Les ajudes es poden demanar encara fins al 14 de desembre, tot i que els responsables d'Actua avisen que hi ha llista d'espera. L'any vinent s'obrirà una altra convocatòria.

Informa Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares