MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Andorra Telecom elimina el límit de gigues d'internet de la fibra òptica

www.andorradifusio.ad

Andorra Telecom ofereix a partir d'ara tarifes modulars que substitueixen els pacs i que permeten personalitzar els serveis. També s'elimina el límit de gigues d'internet i s'afegeix el canal Movistar Series a l'oferta de televisió. 

Andorra Telecom ha redissenyat l'oferta de fibra òptica eliminant els pacs que oferia fins ara per tarifes modulars que permeten ajustar els productes a les necessitats de cada client.

Alguns es queixaven que amb el sistema vigent fins ara havien de contractar serveis que no els interessaven o no podien accedir a d'altres perquè formaven part d'altres paquets.

El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, destaca que el nou sistema de tarifes modulars permet "escollir-ho tot en l'ordre que vulguis i quan vulguis sense estar lligat a certes combinatòries". Explica que "alguns clients ens dèien que hi havia pacs amb serveis que no feien servir o a l'inrevès, que no podien fer ús de serveis que volien però que estaven en altres pacs".

L'1 de desembre s'ha fet la migració al nou sistema dels 34.000 paquets contractats i els clients poden modular els seus contractes trucant al 115 i a l'agència comercial de l'empresa.

S'elimina el límit de gigues

A més també hi ha altres novetats com l'eliminació del límit de gigues d'internet. Casadevall destaca com "els famosos 500GB queden oblidats i ja es pot navegar sense cap mena de restricció". La segona novetat és la incorporació del canal Movistar Series a l'oferta de televisió de Movistar+.

La companyia no preveu encara estendre el 5G tot i que forma part del seu pla de desenvolupament.El que és segur és que no el desplegarà abans del 2020. S'està pendent dels serveis i aplicacions que es puguin oferir amb la nova tecnologia abans de decidir invertir-hi.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra