MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

Presència d'Andorra en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català

www.andorradifusio.ad

Un any més Andorra participa en La Setmana del Llibre en Català, a Barcelona. Un punt de trobada cultural que enguany està dedicada especialment a la llibertat d´expressió. L´escriptor Vicenç Villatoro ha presentat deu novetats editorials com a mostra del ventall cultural d’Andorra i del Pirineu.

La presentació de les novetats literàries als Pirineus i a Andorra ha estat una de les moltes activitats que tenen lloc en aquesta 36a edició. L’escriptor Vicenç Villatoro ha presentat deu novetats. Entre les quals, destaca l´edició commemorativa de "Últim estiu a Ordino", de Joan Peruga, considerada una obra pionera de la literatura andorrana.

Aquesta mostra cultural té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany la Setmana ha agrupat 204 expositors, repartits en 62 mòduls. Entre aquests, es troba l'estand compartit entre el Govern, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu.

La presència andorrana, que té com a objectiu fer una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu, s’acompanyarà d´altres activitats que tindran lloc en diversos espais fins el dia 17 a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Informa: Sílvia Callís
Imatge: XTVL