MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 18º

El Temps Darrera previsió

D'amagatotis

D'amagatotis

A D’amagatotis ens agrada veure la vida quotidiana des d’un punt de vista més informal. En aquest nou espai de Ràdio Nacional dirigit i presentat per Joel Romero, cada dissabte de 10 a 11h del matí t’apropem temes vinculats a la tecnologia, els videojocs, la història o el cinema amb un toc més lleuger. Perquè coneixement i humor poden anar de la mà. Tot plegat acompanyat d’una entrevista que serà l’eix del programa.  

ÚLTIM PROGRAMA

D'amagatotis 20 d'octubre del 2018

Monòleg: em presento

Monòleg: em presento

Hem parlat molt de temps D'amagatotis, però la vida del conductor del programa estava una mica amagada. En aquest monòleg coneixereu més la figura cada cop més gran (sí, està una mica gras) de Joel "Berry" Romero.

Bis-a-Bis: Emma Regada, la Poliartista

Bis-a-Bis: Emma Regada, la Poliartista

Si parlar més d'un idioma et converteix en poliglota, treballar més d'un art et converteix en poliartista. Parlem amb Emma Regada sota aquest precepte i descobrim que significa una performance.

Excuse me: traduccions difícils

Excuse me: traduccions difícils

La nostra experta en llengua anglesa Valerie Aguilar ens comenta aspectes destacats de l'anglès. En aquest cas, parlarem d'expressions pròpies dels nadius de parla anglesa que tenen una difícil traducció al català.
 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter