/ 16º

Poc premi per a Andorra en el primer amistós contra Xipre (3-3)

En futbol sala, la selecció ha empatat a tres gols contra Xipre, en el primer dels dos partits amistosos aquest dimecres. Un penal al darrer minut del partit ha impedit endur-se la victòria als andorrans. Aquesta tarda, els de De la Rosa jugaran el segon enfrontament al Serradells.

El combinat nacional va plantar cara al Serradells a Xipre amb un empat a tres gols, en un partit on van debutar Ricardo Oliveira i Marc Massana. Després d'un inici de tanteig dels dos equips, al minut 12 Omar va cometre un error en la sortida de pilota i Kouloumbris va fer el primer de Xipre.

Un minut més tard, Marc Ibáñez va estrenar-se com a golejador amb la selecció aprofitant una assistència al segon pal per creuar la pilota i posar l'empat al marcador.

Tot i el domini tricolor, al minut 16 Kanjo amb una jugada individual feia el segon dels visitants amb un xut que va tocar Brayan.

Precisament, Arnau va ser l'encarregat de fer l'empat en finalitzar una jugada d'estratègia a passada d'Omar.

A falta de segons per acabar la primera meitat, Aitor Rubio va aturar un doble penal. 2-2 al descans.

A l'inici de la represa, l'àrbitre xipriota va anul·lar aquest gol d'Ibáñez per mans.

Al minut 34, Andorra triangulava i Jona assistia Marçal per fer el 3 a 2 a plaer.

Quan faltaven 3 minuts, Brayan va disposar del quart, però el porter va refusar el seu xut al segon pal.

A pocs instants per al final, l'àrbitre xipriota va assenyalar un penal per mans de Jona i Kouloumbris feia l'empat a 3.

Imatges: Anna Ginestà