/ 13º

La selecció domina a Xipre però empata novament a 3

El FC Andorra ha guanyat aquesta tarda a Vilanova per 1 a 2, en el partit aplaçat de la segona jornada. Els gols de Ricard Fernández i Jordi Betriu han donat la primera victòria fora de casa als de Richard Imbernón. En futbol sala, la selecció ha empatat novament a 3 contra Xipre, en el segon amistós consecutiu entre les dues seleccions.

Els de Xavi de la Rosa han dominat Xipre bona part del partit. A la primera meitat Òscar Neira ha estat el protagonista dels dos primers gols. Al primer minut de la represa, Christian ha fet el 3 a 0. Els andorrans podrien haver sentenciat amb aquest xut de Jona que el porter treu amb les mans i l'àrbitre assenyala només com a targeta groga. Als darrers 10 minuts i amb porter jugador, Xipre ha començat a trobar espais i quan faltaven 35 segons per acabar el partit, Omirou d'esperó ha fet el definitiu empat a 3.

Imatges: Kevin Ribeiro