/ 15º

La Sub-21 tanca el Preeuropeu amb un empat contra Letònia

La selecció sub-21 ha aconseguit tancar la fase de classificació per a l'Europeu com la va començar, puntuant. Empat a 0 contra Letònia a l'estadi comunal en un partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts. Àlex Martínez i Cucu han esta un maldecap constant per a la defensa letona. La manca d'encert en la darrera passada ha frustrat les nombroses arribades de l'equip de Justo Ruiz. Andorra no patia al darrere amb una defensa molt ben situada per lligar de prop Uldrikis, referència visitant.

A la represa no ha variat el guió. Reyes, espectacular al mig del camp, es multiplicava a la medul·lar. Cucu ha estat a prop del gol en aquesta acció al minut 58. A les acaballes del partit, Letònia s'ha quedat amb 10 per l'expulsió de Tobers. Ja era tard i les forces justejaven. Al final, 0 a 0 i tercer punt per a Andorra en el darrer partit de la fase. Amb aquest partit, la sub-21 tanca el Preeuropeu. També aquesta tarda la sub-19 ha caigut 0 a 2 contra Bielorússia.

Creu per a l'absoluta

La selecció absoluta ha caigut aquest dimarts per un contundent 4 a 0 al Kazakhstan en el quart partit a la Lliga de les Nacions. Els de Koldo Álvarez han encaixat dos gols per part. Jordi Aláez ha estat expulsat a la segona meitat. Aquesta és la segona derrota consecutiva del combinat nacional. El proper partit de l'absoluta serà el 15 de novembre al Nacional contra Geòrgia.

Imatge: Anna Romagosa