MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

DA seguirà apostant pel Cirque i Camp anima els altres partits a presentar alternatives equivalents als programes electorals

www.andorradifusio.ad

Aquest és el darrer any de contracte signat amb el Cirque du Soleil. El ministre de Turisme opina que el projecte encara és vigent i que hauria de continuar almenys fins que hi hagi alternatives. De fet, creu que serà present als programes electorals de DA i demana als que no en volen la continuïtat que presentin alternatives per a l'estiu. 

També creu que el projecte del Cirque du Soleil és vigent i tangible el director general d'Andorra Turisme. Betim Budzaku ha assegurat que "si em demanes a mi si el Cirque ha de continuar, jo crec que sí. Desconec si hi ha un altre espectacle o un esdeveniment, o coses de ciència ficció, com la Fórmula 1, o impossibles d'assolir, que no cal parlar-ne... Però si estem parlant de projectes reals, que funcionen, que tenen certes garanties de funcionar en el futur, el Cirque du Soleil és una d'aquestes". "Són coses tangibles, perquè posar sobre el paper és fàcil", ha insistit Budzaku.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares