MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 28º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 20 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 20 de setembre de 2018

Això ja no va a missa 20 de setembre de 2018

Avui obrim la missa amb la surrealista història d'un home xinès que es va jugar el físic per tal de no passar un control d'alcoholèmia. Estrene la secció "Flims i Penyícul.les" amb les estrenes de la setmana i ens visita per primera vegada el Jaume Toma`s amb les seves curiositats de l'esport. El tram final del programa per a la cuina del Pep Ramos.

L'esport que fort: Ni en pintura!

L'esport que fort: Ni en pintura!

Avui el Jaume Tomàs ens parla de grans rivalitats en el món de l'esport. Algunes ens porten lluny en el temps, d'altres són del tot actuals. Avui recordareu molts moments, molts esports, molts noms i moltes cares.

PROGRAMES ANTERIORS