MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 19 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 19 de novembre de 2018

Això ja no va a missa 19 de novembre de 2018

Avui obrim la missa tot celebrant el 90 aniversari de Mickey Mouse. En el "Tocats i Sonats" descobrim l'emotiu anunci de nadal protagonitzat per Elton John. Ens visiten el Josep María Cucalón, el Jordi Olcina i el Pep Ramos, amb ells ( i per ordre d'intervenció) compartim actualitat, bàsquet i cuina.

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Cucades: Mes val un "pren", que dos "et donaré".

Amb el Cuca comentem la jugada com tots els dilluns. Avui li servim dos temes: Per un costat els funcionaris que cobraven dues vegades el sou alegrement i per l'altra la possible desaparició del vehicles de benzina i dièsel de cara al 2040.

El 5è quart: Una de freda i una de calenta.

El 5è quart: Una de freda i una de calenta.

Amb el Jordi Olcina fem un cop d'ull als resultats del món de la cistella. El Morabanc va guanyar 23 anys després a Europa però va caure a la lliga a casa contra l'Unicaja. Aquests i els resultats de la resta d'equips el comentem en 15 minutets molt esportius.

PROGRAMES ANTERIORS