MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Això ja no va a missa

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 19 de març del 2019

Això ja no va a missa 19 de març del 2019

Això ja no va a missa 19 de març del 2019

Avui obrim la missa amb l'aparició de l'anomenat per a molts "Frankenfish" a la dieta dels americans. En el "Tocats i Sonats" intentem entendre com "MySpace" ha pogut perdre 50 milions de cançons en un pim pam! Ens visitarà el Xavi Fernández per recomanar-nos més teatre del bo, també ho farà l'Oriol Vilella per parlar-no del 4t disc de Paul Weller i tancarem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

Cortina amunt: Males cares.

Cortina amunt: Males cares.

Males cares les que es feien Bette Davis i Joan Crawford. Què carai els hi va passar? La resposta ens l'explica el Xavi Fernández des del teatre Akademia de Barcelona. Allí i fins el 31 de març les actrius Carme Elias i Vicky Peña es posen en el lloc de dos mítes de Hollywood que no es podien veure ni en pintura!

Oriol N' Roll: Quin animal!

Oriol N' Roll: Quin animal!

Paul Weller és un animal! En el millor sentit de la paraula, un animal de compositor, un animal de cantant, un animal als escenaris. El juny de 1997 va treure al mercat el seu quart LP titulat "Heavy Soul". L'Oriol Vilella en detalla de cap a peus el què hi podeu escoltar.

PROGRAMES ANTERIORS