MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: A can Trump

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

L'anàlisi de la revàlida a Trump

L'anàlisi de la revàlida a Trump

El Roger Padreny ens ha analitzat des del Estats Units els resultats i els aspectes més destacats de les 'Midterm elections' celebrades dimarts.

6N: la revàlida de Trump

6N: la revàlida de Trump

Avui hem tingut cita (via skype) amb el Roger Padreny i l'espai 'A Can Trump'. Les 'midterm elections' i l'onada de paquets sospitosos de ser explosius enviats a simpatitzants demòcrates han obert la conversa amb el nostre col·laborador a la Universitat de Harvard. A la imatge que il·lustra el podcast, el Roger és a Nova York, davant la Trump Tower, a la Cinquena Avinguda.

Estrena de l'espai 'A Can Trump', amb el Roger Padreny

Estrena de l'espai 'A Can Trump', amb el Roger Padreny

Avui hem estrenat secció. Des de la Universitat de Harvard, a Cambridge, a l'estat de Massachusetts, als Estats Units, on s'ha incorporat fa dues setmanes, el Roger Padreny serà l'encarregat d'explicar-nos algunes de les coses que passen 'A Can Trump'.