MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Les BSO

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

La música del llibre verd

La música del llibre verd

L'Òscar Royo ha valorat avui la banda sonora d'una pel·lícula d'estrena, 'Green Book'. El gran duel interpretatiu entre Mahersala Ali i Viggo Mortensen d'estrena aquesta setmana al país.

La seqüela de la seqüela

La seqüela de la seqüela

Aquest cap de setmana s'estrena a Europa 'Creed II, la llegenda de Rocky'. L'Òscar Royo ha triat l'anàlisi de la seva banda sonora per completar la tercera hora del programa. És la seqüela de la seqüela dela nissaga Rocky

 

Supercalifragilísticoespialidoso 2.0

Supercalifragilísticoespialidoso 2.0

L'Òscar Royo ha avançat avui detalls de la banda sonora d'una imminent estrena de Disney al cinema "Mary Poppins returns", la seqüela de la pel·lícula de 1964. A Andorra arriba aquest divendres.

Marty McFly, Doc Brown i un DeLorean

Marty McFly, Doc Brown i un DeLorean

L'Òscar Royo ens ha proposat avui recordar la banda sonora d'una pel·lícula mítica, "Back to the future", que aquí ens va arribar com "Regreso al futuro". Grans temes, grans intèrprets, gran peli.

La reina bohemia

La reina bohemia

Un dels èxits de l'actual cartellera del cinema és "Bohemian Rhapsody", la pel·lícula que explica la història de Queen. L'Òscar Royo ha repassat avui una banda sonora fantàstica.

Una gran banda sonora

Una gran banda sonora

La nova pel·lícula 'Ha nacido una estrella', dirigida per Bradley Copper, que també la coprotagonitza juntament amb Lady Gaga, és la tercera adaptació de 'A star is born', de 1937. Té una magnífica banda sonora que ha resumit l'Òscar Royo en el tram final de la tercera hora del programa.

Una curiosa reina del desert

Una curiosa reina del desert

La pel·lícula australiana de 1994 "Les aventures de Priscilla, reina del desert" tenia una magnífica banda sonora. Avui l'Òscar Royo ens ha recordat alguns dels temes més destacats.

Bandes sonores per al record

Bandes sonores per al record

Us hem proposat avui un joc a la secció de les bandes sonores de l'Òscar Royo. Voliem veure si ereu capaços d'endevinar a quines pel·licules pertanyien alguns dels fragments musicals que hem escollit.

Una pantera negra

Una pantera negra

La banda sonora que diuen que canviarà el futur. Els temes musicals de "Black panther", amb l'Òscar Royo, en el tancament de la tercera hora del programa.

El poltre italià més musical

El poltre italià més musical

Les nissagas al cinema tenen també bandes sonores importants i per recordar. Avui l'Òscar Royo ens ha fet una repassada a la música de la nissaga de les pel·lícules al voltant de Rocky.

Una mena de Beatles, però amb un sol èxit

Una mena de Beatles, però amb un sol èxit

Recordeu la pel·lícula "The wonders", originalment "That thing you do!", de 1996, dirigida per Tom Hanks, que també en va fer el guió i part de la música? Avui ha estat la protagonista de l'espai de BSO que ens ha portat l'Òscar Royo

Una BSO gens miserable

Una BSO gens miserable

Hem dedicat avui l'espai de bandes sonores a la de "Les Misérables", pel·lícula de 2012, guardonada amb tres premis Oscar i protagonitzada per Hugh Jackman, Russell Crowe i Anne Hathaway. Està basada en el musical del mateix nom, de 1980,  i en l'obra literària de Victor Hugo, de 1862

Stone i Gosling a la ciutat de les estrelles

Stone i Gosling a la ciutat de les estrelles

A l'espai de les bandes sonores, l'Òscar Royo ens ha presentat avui un dels millors musicals dels darrers anys: "La La Land, de Damien Chazelle, amb música de Justin Hurwitz. La BSO va rebre l'Oscar i també la cançó "City of stars"

Corre, Òscar, corre

Corre, Òscar, corre

Hem tancat la tercera hora del programa amb l'Òscar Royo i una repassada a la banda sonora de la pel·lícula "Forrest Gump".

You're the one that I want

You're the one that I want

A l'espai de les bandes sonores, l'Òscar Royo ens ha recordat una corresponent a una pel·lícula que va marcar una època: "Grease", de 1978.

Un molí vermell

Un molí vermell

L'espai de bandes sonores de l'Òscar Royo el dediquem a una pel·lícula de 2001, amb Ewan McGregor i Nicole Kidman: "Moulin Rouge"

My name is Royo. Òscar Royo...

My name is Royo. Òscar Royo...

Hem tancat la tercera hora del progarma amb una estrena de secció. L'Òscar Royo, de forma cíclica els dimarts, ens portarà bandes sonores de produccions de cinema noves o clàssics de la gran pantalla. Avui hem engegat amb un viatge musical per alguns dels temes centrals de les pel·lícules de James Bond.