MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Ara i Aquí

Ara i Aquí: Nivell usuari

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

Smartphones per anar a la Lluna

Smartphones per anar a la Lluna

La tecnologia que hi havia darrere l'Apollo XI, l'any 1969, el programa que va portar l'home a la Lluna, és infinitament menor que la que tenim a la butxaca en el nostre smartphone. Avui li ha donat la volta al tema l'Albert Pérez, el nostre expert en tecnologia, a 'NIvell usuari'.

Algú s'ha llegit les condicions?

Algú s'ha llegit les condicions?

És fàcil mantenir un control sobre les nostres dades a internet? L'Albert Pérez ha analitzat alguns aspectes vinculats a les condicions que ens imposen i a la importància de la privacitat

MWC, el millor i el pitjor

MWC, el millor i el pitjor

L'Albert Pérez ha ressumit les novetats més destacades que considera que ha ofert el MWC de Barcelona quan a nous productes, tecnologia, aplicacions, etc. Ha destacat allò que li ha semblat més positiu, i algunes presentacions "precindibles"

La neutralitat de la xarxa, en perill?

La neutralitat de la xarxa, en perill?

L'Albert Pérez, el nostre expert a nivell usuari, ens ha parlat avui del concepte "neutralitat de la xarxa". Un principi que podria estar en perill si prospera, com sembla, una iniciativa als Estats Units, on l'administració Trump vol fer enrere el que havia indicat Barack Obama.

Parlem de les pantalles, 'A nivell ususari'

Parlem de les pantalles, 'A nivell ususari'

A la secció sobre tecnologia, amb el nostre expert 'A nivell usuari', l'Albert Pérez, hem parlat de les pantalles dels nostres dispositius, des del mòbil fins a l'ordinador de sobretaula.

El necessari manteniment

El necessari manteniment

Amb el nostre expert informàtic a nivell usuari, l'Albert Pérez, hem tancat el programa parlant del manteniment que cal fer al nostre ordinador.

Virus i amenaces similars

Virus i amenaces similars

Tercer capítol sobre informàtica "A nivell usuari" amb l'Albert Përez. Avui hem parlat de virus, troians,cucs, spywares, malwares i d'altres amenaces cap els nostres dispositius.

El calaix de la memòria... informàtica

El calaix de la memòria... informàtica

El nostre expert en informàtica, a nivell usuari, l'Albert Pérez, ens parla avui de forma molt planera sobre les memòries dels nostres ginys informàtics. RAM, ROM, disc dur, externs, etc

"Nivell usuari", una nova estrena en els continguts del programa

"Nivell usuari", una nova estrena en els continguts del programa

"Nivell usuari" és una de les noves seccions del programa. Un cop al mes, apròximadament, l'Albert Pérez, ens ajudarà a comprendre el complicat món de la informàtica, però ho farà com un usuariavançat. Avui li demanem que repongui la pregunta: Mac o PC?