MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 28º

El Temps Darrera previsió

Becaris

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

Becacooperand, la secció més solidària

Becacooperand, la secció més solidària

Ens visiten Carla Riestra i Sergio Wurth, per tal d'acostar-nos les darreres notícies referents a Cooperand. La darrera vegada que parlàvem amb ells la Carla era a l'estudi, però en Sergio es trobava a Bolívia. Les darreres experiències i tot el que si du a terme, avui al Becaris.

Rosó Sadurní i la solidaritat a Gàmbia

Rosó Sadurní i la solidaritat a Gàmbia

Un euro per a tu no és res per a ells és molt si alguna persona vol fer una aportació econòmica la Rosó Sadurní ens explica com fer-ho. Els fons recaptats van destinats a aliments, roba i calçat. Ens explica com va començar tot plegat, quants anys fa que hi va i la vida en aquest país africà. L'experiència de la Rosó.

Cooperand i l'ajuda a Bolívia

Cooperand i l'ajuda a Bolívia

Carla Riestra, presidenta i fundadora de Cooperand, ens acompanya a l'estudi per tal de sensibilitzar-nos amb l'ajuda i el voluntariat. En aquesta ocasió la Carla ens fa un apunt de la cadena de voluntaris i de la cadena solidària.

Jesús Muro, Daktari i l'Àfrica

Jesús Muro, Daktari i l'Àfrica

L'Associació de Cooperació Veterinària a l'Àfrica de l'Est, Daktari, la setmana del 6 al 13 de febrer partiparà activament en diferentes trobades de caire científic relacionades amb les activitats de cooperació veterinària que Daktari porta a terme a Uganda i a la República Democràtica del Congo. Ens ho explica Jesús Muro, veterinari de Govern i CEO de Daktari.

Hi arribarem

Hi arribarem

Neus Banús i Joan Rosell de l'associació Hi arribarem ens acosten una sortida programada per aquest cap de setmana i totes les activitats previstes per aquest tram inicial de 2017.

 

Bomosa col·labora amb els refugiats

Bomosa col·labora amb els refugiats

Bomosa és una associació filantròpica que impulsa projectes de caràcter social, animal i de millora dels hàbits de vida saludables. Ara han esmerssat els seus esforços en els refugiats. Ens ho explica tot plegat Àlex Altimir de Bomosa.

Becacooperand, Bolivia i Andorra

Becacooperand, Bolivia i Andorra

Sergio Würth de Cooperand ens explica tot el que s'ha dut a terme a Bolivia gràcies a l'ajuda que es rep des d'Andorra, així com també ens apropa el funcionament dels curs del voluntariat.

Cooperand i l'inici de tot plegat

Cooperand i l'inici de tot plegat

Javier Riestra, vicepresident de Cooperand i voluntari permanent des de 2008 és el convidat «estrella» d'aquesta nova aparició dels amics de Cooperand al Becaris. Ens interessem pel temps que du a Bolívia, la tasca que hi desenvolupa, les motivacions i el futur.

Curs de cooperació internacional

Curs de cooperació internacional

El Curs de Cooperació Internacional a la UdA que coordina Carla Riestra, torna de nou aquesta tardor amb la 5è edició. Ara amb el recolzament de Govern. Animeu-vos a participar en diferents esdeveniments i a llençar-vos en l'àmbit del voluntariat. Ens ho expliquen tot plegat Carla Riestra i Sergio Würth.

Cooperand i els voluntaris

Cooperand i els voluntaris

Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen les darreres formacions que estan duent a terme amb els voluntaris que d'aquí a ben poc marxaran cap a Bolívia. Les destinacions dels voluntaris, la feina i els tallers que preparen per a les diferents llars també seran sobre la taula.

Cooperand a punt de marxa

Cooperand a punt de marxa

S'acosta la data de sortida cap a Bolivia i tant la Carla Riestra com el Sergio Würth ens apropen les diferents tasques que duen a terme, els projectes aprovats i els que estan en curs. A més ens expliquen que estan recollint cartes i regals de moltes famílies andorranes per a les seves filloles i moltes cosetes per a les que no tenen a ningú, una iniciativa preciosa, un gest tant generós com altruista!  

 

Actualitat de Cooperand

Actualitat de Cooperand

Des de Cooperand, els nostres col·laboradors Carla Riestra i Sergio Würth, ens expliquen les accions i activitats que s'han dut a terme al llarg de l'estiu a Bolivia.

Cooperand amb els SMS

Cooperand amb els SMS

Carla Riestra, Presidenta executiva de Cooperand amb Llatinoamèrica i Sergio Würth, Secretario de Cooperand amb Llatinoamèrica, ens visiten per explicar-nos que han rebut d'Andorra Telecom l´adjudicació d´un número de telèfon per recaptar fons mitjançant SMS. Aprofitem per preguntar a la Carla i al Sergio pel destí d'aquesta recaptació.

Cooperand per Nadal

Cooperand per Nadal

Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand ens recorden la data límit per fer-se voluntari, el número de SMS que Andorra Telecom ha posat a la seva disposició per tal de recaptar diners i la pròxima marxa d'en Sergio el 9 de gener cap a Bolivia són algunes de les qüestions que tractem.

Cooperand amb Carla Riestra i Sergio Würth

Cooperand amb Carla Riestra i Sergio Würth

Visita de Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand carregats d’actualitat! El Sergio acaba de tornar de Bolívia i la Carla ens parla dels curs de cooperació que organitza l’UDA. No us ho podeu perdre!

Cooperand amb Bolivia

Cooperand amb Bolivia

Nova visita de Carla Riestra i Sergio Würth per tal de que ens recordin tot allò que duen a terme al país sudamericà, la situació dels infants, els voluntaris i les accions més immediates, amb els nostres col·laboradors solidaris amb Bolivia.

Cooperand a Madrid

Cooperand a Madrid

Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten per explicar-nos la sèrie de conferències de les quals han pogut gaudir a Madrid. Protagonisme per l'Escola Iberoamericana del Lideratge!!

Voluntaris i destinacions amb Cooperand

Voluntaris i destinacions amb Cooperand

L'espai que dediquem a Cooperand ens parla del voluntariat, la seva formació i les destinacions a Bolívia dels voluntaris. Laura Boscà i Javier Morales són dos dels voluntaris que ens expliquen la formació que han rebut i el destí que els ha tocat.

Cooperand i les voluntàries

Cooperand i les voluntàries

Rebem a l'estudi tres voluntàries de Cooperand, dues de noves, Vanessa Canelas (que estarà a Casa Main) i Leire Fraissinet (que ofereix el seu voluntariat al PLAN 3000),
i una veterana que va estar al PLAN3000 a l’octubre passat i ve a donar testimoni i explicar la seva experiència, Núria Samaniego. Aprofitem per fer difusió de la 6a edició del CURS EN COOPERACIÓ INTERNACIONAL I VOLUNTARIAT que coordina COOPERAND i està subvencionat pel GOVERN i organitza UdA Solidària. Per acabar, protagonisme per la cursa que amb el suport d'ANDORRA ULTRATRAIL , COOPERAND està muntant a Bolívia amb més de 500 nens de les llars.
 

Cooperand, balanç del voluntariat

Cooperand, balanç del voluntariat

Carla Riestra i Sergio Würth, presidenta i secretari de l'organització Cooperand, ens apropen les experiències viscudes pels voluntaris aquest passat estiu a Bolívia, com també accions i activitats que s'hi han dut a terme. Aprofitem per avançar el nou curs de voluntariat per anar el proper 2019 al país sud-americà.