MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Eleccions Generals 2023

Tota l'actualitat de les eleccions generals 2023 que se celebraran el 2 d'abril. Notícies, última hora, debats, entrevistes, blocs informatius, propaganda electoral... Un espai especial per condensar tots els continguts de la campanya electoral del Principat d'Andorra.


Blocs electorals

Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - vespre

Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - vespre

Segon dia de campanya electoral i al llarg de la jornada, en les candidatures nacionals els temes que s'han posat sobre la taula han estat el model fiscal, el parc tecnològic, l'habitatge, les pensions i l'acord d'associació amb la UE. A les candidatures parroquials hi destaquen la millora de la carretera general 2 a Canillo, invertir en el transport públic al Pas de la Casa i recuperar espais històrics com Casa Rossell a Ordino. També s'hi destaca l'ampliació de l'Hospital o el multifuncional a Andorra la Vella, la millora de mobilitat a la Massana i la unanimitat de tots els partits pel vial de Sant Julià.

Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - migdia

Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - migdia

Segon dia de campanya electoral amb l'habitatge, les pensions i l'acord d'associació amb la UE com a temes principals en les candidatures nacionals. A les parròquies, destaquen els vials de la Massana, Sant Julià i la carretera general 2 a Canillo. També la millora del transport públic fins al Pas de la Casa, l'ampliació de l'Hospital o el multifuncional han estat a l'ordre del dia.

Cobertura de RTVA durant la campanya electoral

Cobertura de RTVA durant la campanya electoral

Al llarg de la campanya electoral RTVA oferirà un àmplia cobertura informativa, amb els debats territorials, el debat nacional i les entrevistes als caps de llista. Una programació especial que finalitzarà amb la nit electoral, el 2 d'abril.