MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Documentals

Documentals

Els documentals són una forma de comunicació més interesada pels aspectes humans de la societat que per la informació. RTVA ha creat aquesta pàgina amb l'objectiu de posar a disposició de tothom que estigui interessat en qualsevol dels aspectes que configuren la societat actual els documentals que produïm i els que han estat realitzats a Andorra, i en tenim els drets.

ÚLTIM PROGRAMA

Comapedrosa: Els horitzons del gegant de pedra

Comapedrosa: Els horitzons del gegant de pedra

Comapedrosa: Els horitzons del gegant de pedra

El Parc natural de les valls del Comapedrosa està d'aniversari: aquest 2023 compleix 20 anys. Un projecte que va néixer amb la voluntat de preservar un entorn amb espècies i elements d'una altra fragilitat, tenint en compte el creixent impacte de l'activitat humana i el canvi climàtic. Ràdio i Televisió d'Andorra presenta una coproducció amb el comú de la Massana que recull la història del parc a través dels seus principals protagonistes i planteja si és necessari reforçar encara més la seva protecció. També vol convidar a tots els espectadors a descobrir les valls que abracen el cim més alt d'Andorra i conèixer alguns dels seus secrets. 
Ens acompanyes en aquest viatge? 


Dirigit per Laura Cugat, realitzat i editat per Ricard Tenza, produït per Javier Cano, amb el grafisme de Marta Pons, la postproducció de so de David Carmona i el suport d'arxiu de Mireia Cucala. Un especial agraïment per la cessió d'imatges de Jaume Riba i l'Associació Fotogràfica Valls del Nord (AFVAN).

 

 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter