MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 366 - 25 d'octubre del 2021

Dia E 1a part - Carola Vila: els objectius de la nova temporada

Dia E 1a part - Carola Vila: els objectius de la nova temporada

Parlem amb l'esquiadora de fons de la FAE, Carola Vila, per conèixer en què consisteix la preparació abans de la nova temporada i conèixer quins són els seus objectius immediats. És candidata a participar als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín. Serien els seus primers Jocs i té clar que si hi va és per fer un bon paper. El seu principal repte, però, és el Mundial sub-23.

Dia E 2a part - Repàs de l'actualitat esportiva

Dia E 2a part - Repàs de l'actualitat esportiva

Repassem els principals resultats de l'actualitat esportiva del cap de setmana començant pel MoraBanc, el darrer partit de l'FC Andorra i  com queda la classificació a la lliga nacional. Ens fixem també en el VPC femení, la darrera prova de la Copa d'Andorra de curses de muntanya i el debut de Joan Verdú a Sölden.

Dia E 3a part - L'X-Trial torna amb dues proves

Dia E 3a part - L'X-Trial torna amb dues proves

L'X-Trial, el Mundial de trial a cobert, torna aquest 2021, però amb només dues proves que se celebran a Andorra i Barcelona. La del Principat serà el 6 de novembre i la presidenta de la Federació de Motociclisme, Natàlia Gallego, ens en dona tots els detalls.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter