MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 24º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 426 - 5 de juny del 2023

Dia E - Programa 426 - Nàdia Tudó i Noelia Pauls

Dia E - Programa 426 - Nàdia Tudó i Noelia Pauls

Els Jocs dels Petits Estats de Malta van abaixar el teló dissabte amb la cerimònia de cloenda, després d'una setmana de competició molt intensa que s'ha tancat amb un botí de 20 medalles per a la delegació andorrana. Ens acompanyen al plató dos de les representants tricolors que s'han penjat un or, la nedadora Nàdia Tudó i la jugadora de la selecció de rugbi de 7, Noelia Pauls. 

Dia E - Programa 426 - Actualitat esportiva

Dia E - Programa 426 - Actualitat esportiva

El cap de setmana ens ha deixat com sempre moltes cites i alguns grans resultats per als nostres esportistes. A casa nostra s'ha celebrat la 40a edició de l'OTSO Travessa d'Encamp. També ens fem ressò de cites internacionals com la Copa del Món de canoa eslàlom o les Skyrunner World Series de curses de muntanya, entre moltes altres. 

Dia E - Programa 426 - Xary Rodríguez, Anna Albalat, Esther Piquer i Sandra Calvo

Dia E - Programa 426 - Xary Rodríguez, Anna Albalat, Esther Piquer i Sandra Calvo

Fa poques setmanes ha començat a pedalar Andona Racing, el primer equip ciclista femení de competició del país. Ens acompanyen al plató la seva impulsora, Xary Rodríguez, i tres de les 12 corredores: Anna Albalat, Esther Piquer i Sandra Calvo. Ens expliquen com s'ha gestat el projecte, el balanç de les primeres competicions i els objectius, força ambiciosos, que impliquen consolidar l'equip i aconseguir recursos per arribar algun dia al professionalisme. 

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter