MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 311 - 20 de maig del 2019

Dia E 1a part - Rebem al campió de lliga, el FC VallBanc Santa Coloma

Dia E 1a part - Rebem al campió de lliga, el FC VallBanc Santa Coloma

El FC VallBanc Santa Coloma es va proclamar aquest cap de setmana campió de lliga. Rebem l'entrenador, Marc Rodríguez, que s'ha fet amb el títol en la seva primera temporada, i als jugadors Marc Rebés i Aleix Cisteró. Ens porten la copa al plató i ens expliquen els plans de reforç per intentar superar la primera fase de la Champions o l'Europa League. Expliquen que la lliga és cada vegada més dura, per la igualtat, i que el futbol andorrà és cada vegada més fort, com demostra la selecció.

Dia E 2a part - Xavi Folguera i Raquel Guri, veterania i debut als Jocs dels Petits Estats Montenegro 2019

Dia E 2a part - Xavi Folguera i Raquel Guri, veterania i debut als Jocs dels Petits Estats Montenegro 2019

Xavi Folguera acumula medalles de vòlei i defensarà la d'or de San Marino als Jocs dels Petits Estats de Montenegro 2019. Ens explica com veu la competició de vòlei platja amb el nou company d'equip, Abel Bernal. Raquel Guri, en contrast, debuta aquests jocs en triple salt. La petita de la nissaga Guri diu que el primer objectiu és "fer la mínima al Campionat d'Espanya, que també seria marca personal". Creu, però, que pot saltar una mica més "i si hi ha possibilitat de medalla, millor".

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter