MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 15º

El Temps Darrera previsió

Dia E

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López i Cesc Sanjuan. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 321- 14 d'octubre del 2019

Dia E 2a part - El calvari de Carmina Pallàs amb les lesions

Dia E 2a part - El calvari de Carmina Pallàs amb les lesions

L'esquiadora Carmina Pallàs ha arrossegat els últims anys diverses lesions que li han impedit trobar el seu millor esquí. Ara s'ha de sotmetre a un trasplantament de cartílag i part de la ròtula d'un genoll que li haurà de permetre acabar amb el patiment físic. Això sí, avança que no podrà participar en cap competició aquesta temporada.

Dia E 3a part - Els germans Casal es preparen per la SkyMasters

Dia E 3a part - Els germans Casal es preparen per la SkyMasters

Òscar Casal i Marc Casal seran els representants de la Federació de Muntanyisme a les SkyMasters, la gran final de la Copa del Món de curses de muntanya, aquest dissabte a la localitat italiana de Limone sul Garda. Asseguren que les condicions d'aquesta cursa no són de les que més els agraden, però no renuncien a lluitar per un bon resultat després de classificar-se entre els millors corredors de muntanya del món.

PROGRAMES ANTERIORS

Facebook

Twitter