MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 18º

El Temps Darrera previsió

Per un 2024 encara millor

www.andorradifusio.ad

La ciclista Jèssica Cruz sumarà, aquest 2024, la seva tercera temporada al món de la bicicleta de muntanya. El seu objectiu serà millorar els resultats d'un 2023 que van ser excel·lents, on va debutar a l'Europeu, al Mundial i a la Copa del Món d'Andorra.

Aquesta temporada Jèssica Cruz seguirà formant part de l'equip madrileny Flyz Orquin per continuar evolucionant. Suma tres anys competint. A Madrid té un bon grup per formar-se en aquest privilegiat mon de la bicicleta de muntanya i "anar cada cop millor, estar cada vegada més forta i tècnicament millorant. Tan de bo 2024 sigui un any molt millor que 2023".

La ciclista andorrana ha arribat a estar 71ena del rànquing mundial. Una posició més que destacada havent debutat internacionalment el 2023. Al juny, gràcies a la Federació de Ciclisme, va participar a l'Europeu i a l'agost, al Mundial i a la Copa del Món de Pal-Arinsal. La cita que va suposar una "iniciació en curses internacionals que va ser una experiència brutal, al costat de gent que admires i en un ambient molt professional", reconeix Cruz

Tot i que actualment participa en la modalitat olímpica per preparar el Mundial, que enguany es farà a Andorra, es vol decantar per la distància marató, on la resistència física i mental és clau per obtenir bons resultats. L'objectiu del 2024 serà millorar els resultats de la temporada anterior.

Informa: Carles Alonso

Imatges: Kevin Ribeiro