16º / 27º

Adrià Regada debuta amb pas ferm al Caja Rural Alea

Adrià Regada tot just acaba d'aterrar al Caja Rural Alea, una de les millors plataformes per arribar al ciclisme professional. Els resultats han estat millors del que s'esperava per a un ciclista novell en aquesta categoria com és l'andorrà. És a l'equador de la temporada i ha aprofitat per fer una estada d'altura a Naturland.

Adrià Regada no ha parat per casa d'ençà que va començar la temporada al febrer. Ara és a Andorra reclòs a la cota 2000 de Naturland. Amb el suport de la Federació de Ciclisme i Naturland, fa una estada d'altura entre el 14 i el 27 de maig. Dorm, menja i entrena. Acaba de fer 19 anys, és dels més joves a la categoria amateur on hi ha els sub-23 i els d'elit. Al seu equip són 25 ciclistes i, primer de tot, fan el calendari de curses al País Basc. Allà el ciclista andorrà va destacar amb dues segones places, el director d'equip el va convocar per disputar una cursa del calendari nacional on només van els set millors ciclistes de l'equip.

A la volta al Bidasoa va acabar en una meritòria 18a plaça i va ser el millor jove de la cursa fins que va perdre el mallot en l'última etapa. Ara ha renunciat a la Volta a Portugal per fer l'estada en altura. Al davant té reptes molt importants, el primer la Volta a Castelló, després el Campionat d'Espanya, per acabar la temporada amb el debut al Campionat del Món disputant la prova sub-23.

"És el primer mundial de la meva vida en carretera i hi aniré a aprendre."