MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 19º

El Temps Darrera previsió

L'AFA recull els dubtes dels jugadors davant les queixes per impagaments

www.andorradifusio.ad

Els impagaments també han arribat al món del futbol i alguns clubs han deixat de pagar les nòmines del mes passat. Per això, l'Associació de Futbolistes ha emès un comunicat on recull l'obligatorietat per llei de respectar els contractes signats.

Els clubs de la lliga nacional de futbol no han quedat exclosos dels problemes econòmics derivats de la Covid-19.

Força jugadors s'han posat en contacte amb l'Associació de Futbolistes per plantejar dubtes al voltant de la situació actual, atès que hi ha hagut impagaments

Alguns jugadors es queixen que no estan al dia pel que fa a les nòmines i amb prou feines han rebut informació.

Davant aquesta problemàtica l'entitat va emetre un comunicat on exposava que per llei s'han de satisfer de forma íntegra tots els contractes que vinculen jugadors i clubs, llevat que no hi hagi de forma expressa la forma de retallar-lo.

Hi ha un parell de clubs que estan pagant les nòmines amb normalitat i pel que fa a la resta les casuístiques són diverses.

Hi ha entitats que han decidit fraccionar el pagament de les mensualitats d'aquest mes, tot i que garanteixen que cobraran la totalitat del contracte.

D'altra banda, hi ha un nombre important de jugadors que no ha cobrat el darrer mes i malgrat queixar-se encara no ha rebut resposta. Aquest fet és especialment delicat, ja que molts únicament viuen del futbol i la manca d'ingressos està afectant el seu dia a dia.

Així doncs, el món del futbol tampoc s'escapa de la problemàtica laboral lligada a la Covid-19.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

3.230.154.129