12º / 22º

L'Andorra cau contra l'Atlètic Club B víctima dels errors del passat

El FC Andorra comença la temporada amb derrota. Els de Ferran Costa han caigut 1 a 0 al camp de l'Atlètic Club B en el primer partit de lliga a Primera RFEF.

Els tricolors no han sortit bé, una pèrdua al mig del camp d'Álvaro Martín ha acabat amb l'1 a 0 en el minut 2. El filial del Bilbao ha sabut administrar l'avantatge. Abans del descans Alvaro Martín ho intentat en dues ocasions.

L'Andorra ha estat molt superior en els primers vint minuts de la segona meitat.  Múltiples ocasions, la primera d'Alvaro Martín aturada de Mikel Santos, el rebuig l'ha agafat Lautaro i el porter del Bilao ha fet l'aturada de la jornada. Acte seguit Solís ha enviat la pilota al pal.

Per últim, Morgado s'ha quedat sol davant el porter amb tot a favor i ha enviat la pilota per sobre el travesser. Els canvis de Ferran Costa no han funcionat i l'Andorra ha entregat el duel.

En la darrera jugada del partit Morgado ha estat expulsat i serà baixa el proper dissabte al Nacional contra el Barça Atlètic.

"Crec que hem de créixer des de la derrota aquesta setmana i està clar quina ha de ser la mentalitat de l'equip"

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

"Aquesta categoria és molt difícil i costarà molt arribar als nostres objectius. Hem de ser competitius tots els caps de setmana i segur que anem millorant. Avui és un dia per aprendre, continuar millorant per analitzar i això ens ajuda a ser millors"