/ 11º

Andorra s'emporta un empat en la seva visita a Kosovo (1-1)

Un gol de Berto Rosas al minut 61 dona el primer punt&n

Un gol de Berto Rosas al minut 61 dona el primer punt a la selecció de futbol al Preeuropeu. El combinat de Koldo Álvarez s'ha endut un brillant empat davant un conjunt de molta qualitat com és Kosovo.

La selecció de futbol ha fet saltar la sorpresa aquest dimarts en la seva visita a Kosovo, en el segon partit del Preeuropeu. Els tricolors volien millorar les prestacions ofertes en la desfeta contra Romania i han complert amb escreix davant un combinat de qualitat.

Koldo Álvarez ha fet rotacions a l'onze inicial fent entrar els veterans Marc Garcia i Jordi Rubio i els joves Eric Vales i Joel Guillen. Andorra ha plantejat un partit tancat amb una defensa sòlida i poblada que ha dificultat els espais interiors als kosovars. La contundència a l'hora de defensar les centrades laterals i la fiabilitat d'Iker Álvarez sota pals ha estat clau per arribar amb un 0 a 0 al descans

A la represa els locals s'han bolcat més en atac sent més verticals i al minut 59, Zhegrova ha aprofitat una pilota en profunditat per plantar-se completament sol davant Iker Álvarez i batre'l amb un xut encreuat, 1-0.

Dos minuts més tard ha arribat l'alegria tricolor en una jugada d'estratègia servida per Joan Cervós. La centrada l'ha pentinada Alavedra i Berto Rosas ha superat amb un cop de cap Muric per fer la igualada.

L'empat ha enganxat a contrapeu els kosovars que ho han intentat amb més cor que cap. La bona defensa tricolor ha evitat ensurts i l'equip ha aconseguit mantenir l'empat fins al final, 1 a 1. La cirereta del pastís ha estat l'entrada de Marc Pujol al temps d'afegit, ja que supera Òscar Sonejee com a tercer jugador amb més internacionalitats.

Els de Koldo sumen el primer punt en només dos partits i eviten el fanalet vermell que ocupa Bielorússia. Ara, la fase s'atura fins al juny quan els tricolors rebin la visita de la gran favorita del grup, Suïssa.

Informa: Joel Romero