/ 16º

L'Andorra s'enfronta a l'Astorga amb la il·lusió de fer "coses bòniques" a la Copa

Setmana de dos partits del Futbol Club Andorra, després de la victòria contra el Llevant. Dimecres, primera ronda de la Copa contra l'Astorga, i diumenge, visita a l'estadi del Racing de Ferrol, equip revelació a segona en aquest inici de lliga.

El Racing de Ferrol, proper rival de l'Andorra a la lliga, va remuntar aquest diumenge un 1 a 0 en contra al camp del Racing de Santander per acabar guanyant 1 a 3. Abans del descans, primer Carlos Vicente i després Héber Pena amb un doblet van poder capgirar el marcador.

L'Andorra ha acabat la jornada en la setzena plaça amb 16 punts. El Racing de Ferrol és desè amb 20. Ara, l'equip d'Eder Sarabia queda sis punts per sobre del descens que marca l'Amorebieta, i a set de les posicions de play-off d'ascens, on s'hi troba el Tenerife.

Sarabia lamenta la lesió muscular de Martí Vilà. Contra el Llevant havia ofert la seva millor versió després de la lesió al genoll. "Una mica de pena per ell, sobretot. Era una cosa que podíem entendre que passaria abans o després perquè, quan vens d'un creuat i estar tants mesos sense jugar, mira que tot i això crec que ho hem gestionat molt bé. Normalment, canta per algun lloc".

Una baixa que estarà ben coberta per Diego Pampín, plenament recuperat. Sarabia està tranquil i segurament hi haurà canvis dimecres en la referència ofensiva després d'apostar els darrers partits per Scheidler. Considera que els dos atacants estan donant un bon rendiment. "Aurélien ens ha donat molt i després quan ha entrat el Manu crec que ho ha fet molt bé i d'això es tracta. Dimecres hi ha un altre partit i farem molts canvis, sempre fa il·lusió la Copa".

Ivan Gil també agafa el partit de copa amb ganes perquè cada ronda que passes afirma que pots jugar contra un equip millor. "Tenim moltes ganes de fer alguna cosa bonica".

L'eliminatòria contra l'Atlético Astorga es jugarà dimecres a les quatre a partit únic en aquesta localitat lleonesa.

Imatges: Andreij Cristancho